Wednesday, October 7, 2009

makan kat ofis

hari ni kat ofis ade makan2 sikit emm kitorang gotong royong bawak lauk sorang satu heheh sonok le mcam ni... actually aku ngan geng2 je yang plan nak bawak lauk n makan same2 ala2 bekelah....sekali ntah mcamane bleh plak jadi besar besaran plak heheh tapi peringkat unit jela takla sampai satu jabatan join....

so kepada unit lain mintak maaf ye sebab tak jemput ni sume lauk2 bujang je maaf banyak2 tau ... heheh so ni la satu2nye pic yang ade ditangkap!!! ishh cameraman pun dah tak nampak camera dah sebab kusyuk makan heeh... so layan la ye my pic heheh...
inilah antara lauk pauk ye heheh..sume dalam tupperware je...
nape aku selalu senyum mcam orang gatai ek???

ape pun terima kasih pada sume kawan2 yang seikhlas hati bawak lauk pauk
cuci mulut n sebagainye heheh...sonok sangat mcam ni...

1 comment:

  1. rindu kat korang... bila la dpt jumpa hehehe

    ReplyDelete