Tuesday, October 6, 2009

n3 tak ade gambar....

haah memang n3 kali ni tak ade gambar ye puan2... hahahah sebabnye sebab aku maleh nak transfer bagai hehehh...tengok la nanti petang2 ke baru aku tempek gambo kat sini ye ... so hanye cerita jela kan..

tadi aku g mengurut kaki bersama hubby aku heheh.... (jangan lakukan aksi ini di pejabat kerana kuar time bekerja!!!) seperti biase pada setiap bulan aku n hubby akan pergi membetulkan urat saraf dan peredaran darah ye heheh mcam2 tempat dah kat ipoh ni kitorang try g urut heheh so far sumenye same je superb!!

memang layan giler bile dipicit2 ditepuk2 fuh sedap giler weihh aku sampai tido siap mimpi lagi heheh hubby lagi la siap ternganga heehheehe... aku bukanlah seorang isteri yang rajin mengurut suami kerana itulah aku sanggup folo hubby g urut2 heheh hati pun senang depan mate jekan ...faham2la tempat urut sekarang ni kan ...

so itu saja untuk n3 kali ini... time gelak2 ngan hubby tadi aku rindu sangat kat danish... heheh kalo die ade tadi mesti lagi sonok.. tapi comfirm spa tu bertukar jadi stadium dikerjakan danish kan heheh....

lambatnye la nak pukul 5.30 nihhhh aku nak cium2 peluk2 anak bujang aku tuh !!! danishh mama luv u!!! muah2!

2 comments:

  1. boleh mengerat kan lagi kasih sayang....

    ReplyDelete
  2. cikayu: yela hehe boleh erat kan segalanye heheheh

    ReplyDelete