Wednesday, July 28, 2010

saya sudah bersalin..

terimalah entry yang ringkas ini....

mungkin ramai jugak yang dah tau melalui facebook dan lain2 bahawasanya aku dah bersalin pada 26 julai 2010 (10.01 malam ) secara normal... berat baby 3.4kg... time ni aku di dalam minggu ke 37... heheh aku bersalin awl ye puan puan.. tak ade turun tanda tak ade ape cuma cekang perut je ... pegi je jumpe gynea die cakap laluan sume dah ade n baby pun dah engage .. sungguh tak sangka kan heheh... so keluarla baby ku ini heheh...ape pun kedua2nya selamat n sihat hehe.. lambat sikit nak bagi tau kat blog ni sebab aku lupe password n masa adalah tiada .. ni pun secara kebetulan jee... tu yang main taip je mane yang sempat ni..

nama yang telah diberi kepada baby adalah MUHAMMAD DANIEL RAYYAN B ZULKEFLI... so inilah rupa gerangan nama itu ...

pic banyak tapi tak sempat nak edit bagai.. dalam facebook adela jugak aku sempat ... ok tata.. masa adalah limit sekarang ni untuk berblog... kalo fb sempatla jugak...so add la saye k... pastu pm bagitau detail sikit kan .. zaman sekarang ni kene hati2 kan..

4 comments:

  1. Thniah..
    Cutenya bby,nm pun sedap..Bestkan nm Rayyan!~
    Selamat berpantang..

    ReplyDelete
  2. congratulation...baby rayyan sungguh comel

    ReplyDelete