Thursday, June 4, 2009

luv guess..part 2

Harini aku tak plan pun g mane2 mcm hari2 jumaat yang kebiasaannye akan menjadi hari aku berjalan2 bersama rakan dan taulan sekerja ku heheh... ntahla minggu ni memang aku tak ade idea lansung nak ke mane pun ... so aku update jela blog ni ek..
ntry ni berkisahkan handbag aku ... saje je nak tunjuk koleksi hndbag aku yang tak seberape nih .. b4 ni aku ade letak koleksi jam kan ha kat sini aku nak letak hndbag la plak k ..
sebenarnye aku memang tak ade idea lansung nak update blog nih, tengah2 menung2 tibe2 aku jumpe pic2 ni ok enjoyla ye heheh... ape pun maaf la ye hasil gambar adalah sangat tidak memuaskan kerana snap2 ni seingat aku time pagi time tengah tensen nak pilih yang mane satu nak pakai g keje sebab satu pun tak ade kaler hijau huhuh aritu aku pakai baju kaler hijau. adakah aku harus membeli lagi? emm ya! aku akan beli lagi untuk penuh kan koleksi ni jadi berwarna warni selaras dengan baju harian ku ke kerja so tak payahla nak tensen2 dah pilih2 hndbg betul tak kawan2? tapi bilakah itu???

aku memang rase sangat mesti kalau hndbg n kasut n baju sedondon
biasanya kasut tidak pernah menghampakan tetapi hndbagla koleksi tak cukup
lagila untuk memenuhi kehendak kaler2 yang aku nak


ini adalah hndbag fav aku sebab die besar n senang nak letak macam2
dan yang paling penting ianya sangat sesuai dengan ape pun yang kite pakai samada
seluar ke baju kurung ke kebaya ke ...




p/s: luv u both (sayang+danish)

2 comments:

  1. oit, banyaknya hbeg guess..aku ada satu jer..

    ReplyDelete
  2. ish tak banyak la ade la sikit2.. hahahahah..

    ReplyDelete